Massage ulricehamn karlstad thaimassage

Varje muskel och led får del av behandlingen som nästintill resulterar i ett tillstånd av inre frid. Du kan sortera på pris och längd så att du hittar en thaimassage som passar just dig. Klädsel för massage finns att tillgå i lokalen. Det är som en form av passiv yoga, några kallar det yoga för lata. När du köper presentkort kan du välja valfritt belopp som sedan kan användas på valfri behandling. När du kommer för massage bör du helst undvika att äta en timme före behandlingen. Vi erbjuder vårt eget Thailändska örtte efter massagen till alla våra kunder. Nu finns vår hemsida med bokningsfunktion så att ni enkelt och bekvämt kan boka en tid som passar just er (klicka på bokning och välja vilken salong ni vill boka tid på). Search, your search found 3725 hits, bokadirekt AB 2016.1.610.0-release. Vad är det som händer?

Karlstad: Massage ulricehamn karlstad thaimassage

Karlstad Thaimassage 15 rabatt Just nu har vi 15 rabatt på alla våra massage behandlingar för pensionärer, studenter, barn under 12 år och gravida (Gäller ej presentkort). Thaimassage är dessutom oftast nåot billigare än vanlig massage. På den här sidan kan du hitta thaimassageställen.

Massage ulricehamn karlstad thaimassage - Thaimassage

Så kom och upplev en riktigt skön och rofylld stund i en avkopplande miljö inspirerat från massage ulricehamn karlstad thaimassage Thailand med både dofter och musik. Stamkundskort, hos oss får du ett stamkundskort som du får en stämpel vid varje behandling. Thaimassage kan användas likväl för ditt välbefinnande och stärkta hälsa som för att lätta på krämpor och smärtor. Många spa och thaimassageställen i erbjuder även örtmassage och oljemassage.

Om massage ulricehamn karlstad thaimassage

Visa alla inlägg av massage ulricehamn karlstad thaimassage →

En Kommentar på “Massage ulricehamn karlstad thaimassage”

  1. Många spa och thaimassageställen i. Thai Massage, karlstad - Tingvallagatan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *