Thaimassage i linköping relax uppsala

thaimassage i linköping relax uppsala

Beskrivning av Nina Relax, nina Relax erbjuder avslappnande tjänster inom massage, skönhetsbehandlingar och nagelbehandlingar. Att må bra och att ha balans i kropp och själ är något som allt fler inser tillhör livets väsentligheter. Här finns möjlighet att prova på om det är jobbet du vill satsa. Vi arbetar med Traditionell Thaimassage, Spa och Friskvårdmassage. Detta även på ett bra sätt då de flesta av de salonger som erbjuder thaimassage i Uppsala håller en fantastisk kvalitet i trevliga och moderna lokaler. Detta har skett genom en etablering av många salonger som idag erbjuder thaimassage i Uppsala. Målet är att lära ut bra behandlingsteknik som deltagaren kan anpassa till både den svenska och asiatiska marknaden.

Thaimassage, uppsala: Thaimassage i linköping relax uppsala

De fanns tidigare i Stockholm men har nu flyttat till nyöppnade lokaler i Uppsala. Alla utbildningar är grundkurs men du lär dig på ett proffsigt sätt. Oftast blandar vi intuitivt olika metoder för att få bästa möjliga resultat. Uppsala är idag Sveriges fjärde största stad baserat på folkmängd.

Thaimassage i linköping relax uppsala - Absolut

Nina, relax, heidenstamsgatan 69, Uppsala. I stort så får du en bra massage på de flesta av dem. Sabai Thaimassage; Ratchanee Thaimassage;. Absolut Thaimassage Kroppsvård vi har olika behandlingar som hjälper dig med dina muskelproblem eller. Har ni nå tips på bra thai massage.

Om thaimassage i linköping relax uppsala

Visa alla inlägg av thaimassage i linköping relax uppsala →

En Kommentar på “Thaimassage i linköping relax uppsala”

  1. Linköping, mycket mycket troligt.. Linköping vara ett undantag!. 3 Reviews of KunPim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *