Sensuell massage spa i södertälje

sensuell massage spa i södertälje

Månen i Vågen ger en feeling som kan tolkas närmst som flörtig. När Månen är i Väduren så höjs direkt impulsiviteten och energi-nivån, samt förmågan att vilja ta sig an allting och glänsa. Gör något roligt, och njut av det vackra som livet har att erbjuda. När Månen är i luft-tecken (Tvillingarna, Vågen, Vattumannen blir vi väldigt duktiga på att analysera och reflektera. Bra saker att göra när Månen är i Oxen är att syssla med olika praktiska saker som skänker dig njutning. Är man i en fas i livet då man inte orkar ta tag i saker, så blir du extra påverkad av Månen i Stenbocken och kan hamna i lättare depressioner, då livets allvar blir plötsligt otroligt tydligt. Det är dagar då man ofta dras mot att lata sig, äta gott och ta det väldigt lugnt. Skorpionen styrs av både Pluto och Mars, och ses generellt sett inte som en mjuk och följsam energi. Man är ofta väldigt glad och känner för att göra "roliga saker" samt klä upp sig och se bra.

AstroAlvis: Sensuell massage spa i södertälje

Man är ganska distansierad från vardagen och ser på sitt liv lite som en porr mogen kvinna sex porn free åskådare som tittar på och bedömer en tavla. Det är ingen bra period för att reda ut olika sorter konflikter, för att reaktionen är ofta orimlig och oförutsägbar.

En Kommentar på “Sensuell massage spa i södertälje”

  1. Vacker sensuell sensuella tjejer vackra sensuella. När Eddie Dova, kåta Härda och. Stockholm-baserad astrologiblogg med dagliga prognoser, horoskoptolkningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *