Massage luleå massage örnsköldsvik

massage luleå massage örnsköldsvik

Vi har valt att kalla det för workplace wellness. Klassisk Svensk Massage 395:-/25min 775:-/50min, djupgående och läkande massage med mjuka händer. Det mäts också i de förmåner man erbjuder sina anställda. Välj mellan: Stress-a-way: koppla av och känn spänningarna släppa. Härligt avslappnande massage för ömma, trötta muskler. Njut av en dynamisk mix av essentioella oljor som mjukar upp spänningar och ger maximal avkoppling för alla sinnen. Här bearbetas musklerna genom strykningar och knådningar. Deep Tissue Muscle Massage 695:-/30min 1095:-/60min, djupgående harmonisk akupressurmassage.

Massage - Spa: Massage luleå massage örnsköldsvik

Ett klokt val är att investera i hälsa och välmående. . Med kloka råd och över 25 års erfarenhet i bagaget. Masssage för såväl privatpersoner som för företag. massage luleå massage örnsköldsvik

Spa of: Massage luleå massage örnsköldsvik

Massagen vi utför löser upp och motverkar muskelspänningar. Förebygga besvär eller behandla direkta problem, oavsett så är det en investering i Din. Spa, of Sweden har det jag gillar rena fräscha lokaler, en bra blandning av klassiska och nyskapande behandlingar. Bäst av allt är ändå personalen kunniga.

The Best: Massage luleå massage örnsköldsvik

Massage in, luleå, Sweden - Salong Anita, Massageterapeut Pia Möttönen,. Massage, jörgen Forsberg, Maggie May Produktion, Solstrålen, Savilahti. På Bokadirekt kan du hitta och boka.ex.

Om massage luleå massage örnsköldsvik

Visa alla inlägg av massage luleå massage örnsköldsvik →

En Kommentar på “Massage luleå massage örnsköldsvik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *