Kamasutra för kvinnor thai massage malmo

När du börjar en kurs, som redan har start, betalar du en startavgift för att bli uppdaterad om kursen. Du kan delta i alla klasser på samma nivå som din egen(eller på lägre nivåer) i både Malmö och i resten av landet - liksom i många andra länder runt om i världen. Ifall du börjar en kurs mitt i månaden betalar du för resternade veckor samt för 1, 3 eller 6 månader. När modulen är slut fortsätter kursen med nya moduler. På förfrågan kommer vi att lära dig om karma yoga, och utmärkt metod för att integrera dina dagliga handlingar till en andlig och tantrisk praktik. Eftersom vi strävar efter att skapa en fin gruppstämning där alla kvinnor kan känna sig trygga så har vi inte drop in eller prova- på på denna kurs utan man behöver betala för hela modulen. Du kan bli medlem i Katharsis Spiritual Cinema Club utan kostnad.

Kamasutra för kvinnor thai massage malmo - Tantra för

Kursen kommer vara av sensuell natur vid vissa tillfällen, men allting sker i ett tryggt space där du själv väljer vad du vill delta. Här kan ni läsa min blogg! kamasutra för kvinnor thai massage malmo

Videos

Real Thai oil massage experience (she made me come twice). kamasutra för kvinnor thai massage malmo

Kamasutra för kvinnor thai massage malmo - Tantramassage för

Vi utforskar vårt inre universum genom meditation, dans, skratt, massage, sharing. Tantra för Kvinnor, nybörjarkursmodul på engelska. Längtar du efter kärleksfull beröring? Jag tar emot kvinnor för tantramassage i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Massage Eslöv: Kamasutra för kvinnor thai massage malmo

Eftersom Natha Yoga Center är en ideell förening, gör ditt aktiva deltagande i undervisningen och runt den en viktig skillnad, både för dig kamasutra för kvinnor stockholm escort sex och för skolan. Lärare: Florentina Zamfir, onsdagar.30-21.30, varannan vecka, kursmodul Nr1 på 7 gånger: Väckandet. .

Om kamasutra för kvinnor thai massage malmo

Visa alla inlägg av kamasutra för kvinnor thai massage malmo →

En Kommentar på “Kamasutra för kvinnor thai massage malmo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *